Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


older | 1 | .... | 215 | 216 | 217 | (Page 218) | 219 | 220 | 221 | newer

    0 0
  • 11/12/14--22:06: id used in services
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    I want to know the detail of the id that which service id is used for startup the service?


    0 0

    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hello,

    We have been assigned a task to write a script that will fetch user selected report data from Altiris Console and that will be exported to an Excel sheet. I have been doing some research however, not had much luck on this.

    It would be great if someone could be able to help or guide on this.

    Thanks
    Snm1502


    0 0

    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Dear All,

    I am trying to get Patch Windows Assessment Scan working (it was in the past). I upgraded to SMP 7.5 SP1 and now the package does not run because the AexPatchAssessment.exe is missing on the Agent and also in the following directory on tthe server:

    ..\Altiris\Patch Management\Packages\WindowsVulnerabilityScan

    I have tried running the repair on the SIM, but nothing changes and the file does not get there.

    I have tried removing Patch Management Solution 7.5 SP1, but that just goes back to 7.5 HF3 and then I cannot remove that.

    Does anyone know how to resurrect my AexPatchAssessment.exe???

    Kindest regards,

     

    QuietLeni


    0 0

    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Has Symantec released a early life support statement for Red Hat Enterprise Linux 7?

    When will Symantec add support for Red Hat Enterprise Linux 7?

    Thanks


    0 0

    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hi Folks,

    I want to confrim on manged software delivery schedule policy setting which I have kept.

    Condition are:-

    1) If I have kept - No Repeat >> Start 21:00 will it run again if the managed delivery failed on clients?

    2) Sart Date :- 12/11/2014

    3) Install software if not found.

    Please reply soon as possible, I have to enable the policy for mass rollout.

     

    Thanks in advance for your prompt reply!!

    1415895934

    0 0
  • 11/13/14--07:21: Problem Capturing Image
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    Currenty using CMS7.5 SP1 on Windows 2008 R2 SP1. I have the NS set up and a site server setup.

    I am trying to capture an image off of a Win7 Enterprise SP1. PXE boot works and boot to automation also works.

    This is the error that I get from the Task when it fails.

    ErrorMessage: The Exception have occured in Client Imaging Task. Exception has occured in File SMPPackage.cpp at Line No 154. Type of exception is GeneralError. Error is Can not find out web/unc path.. Error Description is utilCSMPPackageInitialiaze. Value of Windows error code = 183 and message is Cannot create a file when that file already exists.

    This is the output from the DSTask.log for this specific task.

    ********** Start of Task : ClientCaptureImage **********

    [2014/11/13 10:39:32.813 1772:1904 2] apps\DeploymentClient\DeploymentSolutionAgent\DeploymentSolutionAgent_Task.cpp@118::Run()
    [2014/11/13 10:39:32.813 1772:1904 2] apps\DeploymentClient\DeploymentSolutionAgent\DeploymentSolutionAgent_Task.cpp@119::Run(). Task XML is
    [2014/11/13 10:39:32.813 1772:1904 2] apps\DeploymentClient\DeploymentSolutionAgent\DeploymentSolutionAgent_Task.cpp@127::Checking for CEM Enabled Client..
    [2014/11/13 10:39:32.813 1772:1904 1] util::CWebUtil::IsCEMModeActive:1090 : CWebUtil::IsCEMModeActive() called.
    [2014/11/13 10:39:32.813 1772:1904 1] util::CWebUtil::IsCEMModeActive:1093 : GetServerConnectionStatus, dwStatus=1.
    [2014/11/13 10:39:32.813 1772:1904 1] util::CWebUtil::IsCEMModeActive : 1104 : Client CEM state is -> NET_SRV_CONNECTION_LAN.
    [2014/11/13 10:39:32.813 1772:1904 1] util::CWebUtil::IsCEMModeActive : 1108 : Client CEM state is -> NET_SRV_CONNECTION_TYPE_MASK.
    [2014/11/13 10:39:32.813 1772:1904 2] apps\DeploymentClient\DeploymentSolutionAgent\DeploymentSolutionAgent_Task.cpp@141:: INFO - Client is not on active CEM environment.
    [2014/11/13 10:39:32.813 1772:1904 2] apps\DeploymentClient\ClientCaptureImage\Tcube_ClientCaptureImage.cpp@145::Run()
    [2014/11/13 10:39:32.829 1772:1904 2] apps\DeploymentClient\ClientCaptureImage\Tcube_ClientCaptureImage.cpp@169 홐κͻ
    [2014/11/13 10:39:32.829 1772:1904 2] apps\DeploymentClient\ClientCaptureImage\Tcube_ClientCaptureImage.cpp@305::ClientCaptureImage()
    [2014/11/13 10:39:32.829 1772:1904 2] apps\DeploymentClient\ClientCaptureImage\Tcube_ClientCaptureImage.cpp@330 <useHTTP>=False
    [2014/11/13 10:39:32.829 1772:1904 2] apps\DeploymentClient\ClientCaptureImage\Tcube_ClientCaptureImage.cpp@341 Output @isHTTP=False
    [2014/11/13 10:39:32.829 1772:1904 2] apps\DeploymentClient\ClientCaptureImage\Tcube_ClientCaptureImage.cpp@349 <imageType>=0
    [2014/11/13 10:39:32.829 1772:1904 2] apps\DeploymentClient\ClientCaptureImage\Tcube_ClientCaptureImage.cpp@373 Output @imageType=0
    [2014/11/13 10:39:32.829 1772:1904 2] apps\DeploymentClient\ClientCaptureImage\Tcube_ClientCaptureImage.cpp@379 <imageName>=Baseline Backup 11-13-14.gho
    [2014/11/13 10:39:32.829 1772:1904 2] apps\DeploymentClient\ClientCaptureImage\Tcube_ClientCaptureImage.cpp@384 Output @imageName=Baseline Backup 11-13-14.gho
    [2014/11/13 10:39:32.829 1772:1904 2] apps\DeploymentClient\ClientCaptureImage\Tcube_ClientCaptureImage.cpp@391 <description>=
    [2014/11/13 10:39:32.829 1772:1904 2] apps\DeploymentClient\ClientCaptureImage\Tcube_ClientCaptureImage.cpp@395 Output @description=
    [2014/11/13 10:39:32.829 1772:1904 2] apps\DeploymentClient\ClientCaptureImage\Tcube_ClientCaptureImage.cpp@406 <imagingCommandLine>=  -z2  -batch -sure -clone,MODE=create,SRC=1,DST=@fullImagePath
    [2014/11/13 10:39:32.829 1772:1904 2] apps\DeploymentClient\ClientCaptureImage\Tcube_ClientCaptureImage.cpp@420 Input @DS_OSType=Windows 7
    [2014/11/13 10:39:32.829 1772:1904 2] apps\DeploymentClient\ClientCaptureImage\Tcube_ClientCaptureImage.cpp@427 OS is Windows 7
    [2014/11/13 10:39:32.829 1772:1904 2] apps\DeploymentClient\ClientCaptureImage\Tcube_ClientCaptureImage.cpp@476 Output @OSType=Windows 7
    [2014/11/13 10:39:32.829 1772:1904 2] apps\DeploymentClient\ClientCaptureImage\Tcube_ClientCaptureImage.cpp@484 Input Parameter @resourceGuid=
    [2014/11/13 10:39:32.829 1772:1904 2] apps\DeploymentClient\ClientCaptureImage\Tcube_ClientCaptureImage.cpp@486 Setting Outper Parameter @resourceGuid
    [2014/11/13 10:39:32.829 1772:1904 2] We are in automation.
    [2014/11/13 10:39:32.829 1772:1904 1] ****** ExecuteClass:: In ExecuteCommandNoUser ******

    [2014/11/13 10:39:32.829 1772:1904 1] ExecuteClass::Module Name = X:\Program Files\Symantec\Deployment\Ghost\GhConfig32.exe

    [2014/11/13 10:39:32.829 1772:1904 1] ExecuteClass::Commandline =  /findactivewindows

    [2014/11/13 10:39:32.829 1772:1904 2] ExecuteCommand.cpp@1888 calling ExecuteClass::ExecuteCommandNoUser().

    [2014/11/13 10:39:32.829 1772:1904 2] ExecuteClass::@1921 Application Name is NOT NULL.

    [2014/11/13 10:39:32.829 1772:1904 2] ExecuteClass::@1934 Command line is NOT NULL.

    [2014/11/13 10:39:32.829 1772:1904 2] common\util\ExecuteCommand.cpp@1938 ExecuteClass::ExecuteCommandNoUser() - StopTaskCmdReceived = 0

    [2014/11/13 10:39:32.829 1772:1904 1] ExecuteCommandNoUser()Successfully created process. nResult =1

    [2014/11/13 10:39:32.829 1772:1904 1]  Calling ExecuteClass::ProcessAfterCreate()

    [2014/11/13 10:39:33.360 1772:1904 2] common\util\ExecuteCommand.cpp@2012 ExecuteClass::ProcessAftercreate() - StopTaskCmdReceived = 0

    [2014/11/13 10:39:33.360 1772:1904 2] ExecuteCommand.cpp@2049 ProcessAfterCreate:: dwExitCode=0

    [2014/11/13 10:39:33.376 1772:1904 1] ****** ExecuteClass:: In ExecuteCommandNoUser ******

    [2014/11/13 10:39:33.376 1772:1904 1] ExecuteClass::Module Name = X:\Program Files\Symantec\Deployment\Ghost\GhConfig32.exe

    [2014/11/13 10:39:33.376 1772:1904 1] ExecuteClass::Commandline =  /translate=D:

    [2014/11/13 10:39:33.376 1772:1904 2] ExecuteCommand.cpp@1888 calling ExecuteClass::ExecuteCommandNoUser().

    [2014/11/13 10:39:33.376 1772:1904 2] ExecuteClass::@1921 Application Name is NOT NULL.

    [2014/11/13 10:39:33.376 1772:1904 2] ExecuteClass::@1934 Command line is NOT NULL.

    [2014/11/13 10:39:33.376 1772:1904 2] common\util\ExecuteCommand.cpp@1938 ExecuteClass::ExecuteCommandNoUser() - StopTaskCmdReceived = 0

    [2014/11/13 10:39:33.376 1772:1904 1] ExecuteCommandNoUser()Successfully created process. nResult =1

    [2014/11/13 10:39:33.376 1772:1904 1]  Calling ExecuteClass::ProcessAfterCreate()

    [2014/11/13 10:39:33.516 1772:1904 2] common\util\ExecuteCommand.cpp@2012 ExecuteClass::ProcessAftercreate() - StopTaskCmdReceived = 0

    [2014/11/13 10:39:33.516 1772:1904 2] ExecuteCommand.cpp@2049 ProcessAfterCreate:: dwExitCode=1

    [2014/11/13 10:39:33.516 1772:1904 1] 潣浭湯畜楴屬硅捥瑵䍥浯慭摮挮灰:2652 - [ImagingDisk =1] and [windowsDisk=1]
    [2014/11/13 10:39:33.516 1772:1904 2] util::ExecuteClass::IsSystemDisk():common\util\ExecuteCommand.cpp:2656 - 1 is system disk
    [2014/11/13 10:39:33.532 1772:1904 2] Function Name is util::CSMPPackage::getNearestPackageInfoXML(),file name is common\util\SMPPackage.cpp and Line no 321.Reuest XML is /Deployment/Agent/GetNearestPackageServerInfo.aspx?xml=<request><GetNearestPackageServerInfo><siteType>packageserver</siteType><resourceGuidString>{9BF2CFF6-78A0-4B4A-80FD-FD3947FF1416}</resourceGuidString><clientIPAddress>138.156.166.21</clientIPAddress></GetNearestPackageServerInfo></request>
    [2014/11/13 10:39:34.470 1772:1904 2] Function Name is util::CSMPPackage::getNearestPackageInfoXML(),file name is common\util\SMPPackage.cpp and Line no 331. Response of getNearestPackageInfoXML = <Response><PackageServers><PackageServerFound>true</PackageServerFound><PackageServer><Name>CMS-TEST.FQDN</Name><IPAddress>*.*.*.14</IPAddress><ResourceGuid>86be6ca3-6f2b-4621-b96b-5b2bf66dccc2</ResourceGuid><IsHTTP>true</IsHTTP><SharePathList><Path>PkgSvrHostC$</Path></SharePathList><UNCPath></UNCPath><HTTPPath></HTTPPath><HTTPSPath></HTTPSPath><CEMPath></CEMPath></PackageServer></PackageServers></Response>
    [2014/11/13 10:39:34.470 1772:1904 2] Function Name is util::CSMPPackage::ParsePackageInfoXML(),file name is common\util\SMPPackage.cpp and Line no 346. Return XML is =<Response><PackageServers><PackageServerFound>true</PackageServerFound><PackageServer><Name>CMS-TEST.FQDN</Name><IPAddress>*.*.*.14</IPAddress><ResourceGuid>86be6ca3-6f2b-4621-b96b-5b2bf66dccc2</ResourceGuid><IsHTTP>true</IsHTTP><SharePathList><Path>PkgSvrHostC$</Path></SharePathList><UNCPath></UNCPath><HTTPPath></HTTPPath><HTTPSPath></HTTPSPath><CEMPath></CEMPath></PackageServer></PackageServers></Response>
    [2014/11/13 10:39:34.470 1772:1904 2] Function:util::CSMPPackage::Initialiaze(),File:common\util\SMPPackage.cpp and Line:101.CMS-TEST.FQDN have selected as a PS
    [2014/11/13 10:39:34.470 1772:1904 2] Function Name is util::CSMPPackage::callDSPSInfoOperationService(),file name is common\util\SMPPackage.cpp and Line no 214.Reuest XML is http://CMS-TEST.FQDN:80/Altiris/PS/Deployment/DSPSPackageInfo.aspx?xml=<request><CreatePackageFolder><inputFolderGuid>{BE927465-8C99-4B42-90F5-FD1C73BDB603}</inputFolderGuid></CreatePackageFolder></request>
    [2014/11/13 10:39:35.907 1772:1904 2] Function Name is util::CSMPPackage::callDSPSInfoOperationService(),file name is common\util\SMPPackage.cpp and Line no 234. Return XML is =<error number="" nsVersion="7.5"><![CDATA[*************Deployment Solution: Operation Begun::: 11/13/2014 9:46:06 AM*************
    Relative Absolute Path from Registry - C:\Program Files\Altiris\Altiris Agent
    Relative Absolute Path Post drive letter removal - :\Program Files\Altiris\Altiris Agent\Package Delivery
    Package Delivery directory exist for drive C
    Assigning new drive with maximum free spaceC
    Best Network Share is non-emptyPkgSvrHostC$
    Fetch PS Share Return : NetShare - PkgSvrHostC$
    Fetch PS Share Return : Absolute Path - C:\Program Files\Altiris\Altiris Agent\Package Delivery
    Input Folder Guid - {BE927465-8C99-4B42-90F5-FD1C73BDB603}
    Error fetching input folder Guid   at Altiris.Deployment.PSComponent.Services.DSPSPackageInfo.CreatePackageFolderMethod(String relativePath, String inputFolderGuid)

       at Altiris.Deployment.PSComponent.Services.DSPSPackageInfo.InitializeComponent()]]></error>
    [2014/11/13 10:39:35.907 1772:1904 2] Function Name is util::CSMPPackage::Initialiaze(),file name is common\util\SMPPackage.cpp and Line no 153.  Can not find out web/unc path.
    [2014/11/13 10:39:35.907 1772:1904 0] File:common\util\ExecuteCommand.cpp,Line:4335 ERROR: The Exception have occured in Client Imaging Task.

    Exception has occured in File SMPPackage.cpp at Line No 154. Type of exception is GeneralError. Error is Can not find out web/unc path.. Error Description is  "util::CSMPPackage::Initialiaze". Value of Windows error code = 183 and message is " Cannot create a file when that file already exists.
    "

    [2014/11/13 10:39:35.907 1772:1904 2] common\util\ExecuteCommand.cpp@4387 ExecuteClass::SetResult() - StopTaskCmdReceived = 0

    [2014/11/13 10:39:35.907 1772:1904 2] common\util\ExecuteCommand.cpp:util::ExecuteClass::SetResult():4405. Value of nResult(@ReturnValue) = 1, Value of bResult(@Success) = 0

    [2014/11/13 10:39:35.907 1772:1904 2] common\util\ExecuteCommand.cpp@4424 Output @errorMessage=The Exception have occured in Client Imaging Task.

    Exception has occured in File SMPPackage.cpp at Line No 154. Type of exception is GeneralError. Error is Can not find out web/unc path.. Error Description is  "util::CSMPPackage::Initialiaze". Value of Windows error code = 183 and message is " Cannot create a file when that file already exists.
    "
    [2014/11/13 10:39:35.907 1772:1904 2] common\util\ExecuteCommand.cpp@4433  Task have completed. Failure return!!

    [2014/11/13 10:39:35.907 1772:1904 1] ****** ExecuteClass:: In ExecuteCommandNoUser ******

    [2014/11/13 10:39:35.907 1772:1904 1] ExecuteClass::Module Name = X:\Program Files\Symantec\Deployment\Ghost\GhConfig32.exe

    [2014/11/13 10:39:35.907 1772:1904 1] ExecuteClass::Commandline =  /findactivewindows

    [2014/11/13 10:39:35.923 1772:1904 2] ExecuteCommand.cpp@1888 calling ExecuteClass::ExecuteCommandNoUser().

    [2014/11/13 10:39:35.923 1772:1904 2] ExecuteClass::@1921 Application Name is NOT NULL.

    [2014/11/13 10:39:35.923 1772:1904 2] ExecuteClass::@1934 Command line is NOT NULL.

    [2014/11/13 10:39:35.923 1772:1904 2] common\util\ExecuteCommand.cpp@1938 ExecuteClass::ExecuteCommandNoUser() - StopTaskCmdReceived = 0

    [2014/11/13 10:39:35.923 1772:1904 1] ExecuteCommandNoUser()Successfully created process. nResult =1

    [2014/11/13 10:39:35.923 1772:1904 1]  Calling ExecuteClass::ProcessAfterCreate()

    [2014/11/13 10:39:36.63 1772:1904 2] common\util\ExecuteCommand.cpp@2012 ExecuteClass::ProcessAftercreate() - StopTaskCmdReceived = 0

    [2014/11/13 10:39:36.63 1772:1904 2] ExecuteCommand.cpp@2049 ProcessAfterCreate:: dwExitCode=0

    [2014/11/13 10:39:36.79 1772:1904 1]

    ********** End of Task : ClientCaptureImage **********

    After lookin at this it seems to me that there is a folder missing in IIS, specifically the "PS" folder under the Altiris site.

    My question is how would I go about installing this dierctory without manually creating the folder structure, and potentially breaking everything that is working?


    0 0

    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hello everyone,

    I'm newbie implementing an Asset Management Solution, and I really need to know what's the goal of the product.

    I know quite well CMS and Deployment, but I can't seem to get the idea of Asset.

    I don't have a prior knowledge of Asset, so that maybe why I don't get it

    Need help!

    Thankks in advance


    0 0

    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Is it possible when building a project to specify what document mode the page will render as?  I have built a page that is rednering in IE5 by default, and some CSS styles need minimum IE8.


    0 0

    Oui, j'ai besoin d'une solution

    We have one main ticket for "new employee" with subtasks to create all the various accounts the new employee will need.  Is there some way to auto-close the ticket when the last subtask gets completed?

    Thanks.

     


    0 0

    Oui, j'ai besoin d'une solution

    How do I set a Process status to closed after it has been completed 100%?

    I implemented the vendor request that Jason did: https://www-secure.symantec.com/connect/videos/cre...

    but after the request has been completed the status changes to exception and not closed.

    Any way I can change this?

     


    0 0

    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hi, I am using Windows 8.1 64-bit with Wise Installation Package 9.02.

    Our company stores .wse files in network servers. Previously when I was using Window 7 32-bit, I can always browse and open those files.

    After switched to Windows 8.1 64-bit, I only can browse the files from local drives.

     

    wise902.png

     

    All the drives listed in the image above are local drives.

     

     

    wise902_2.png

    I have 3 mapped network locations my laptop.

     

    May I know whether this can be solved?


    0 0

    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Bonjour,

    Depuis notre migration de SMP 7.1 vers SMP 7.5 SP1 HF3,

    1 règle d'import / export planifiée ne s'exécute plus.

    le message d'erreur suivant apparait : This rule last ran at 13/11/2014 21:15:03 and return an error. The caller has not been granted the 'Manage Data Connector' privilege.

    L'éxcution manuelle de l'export fonctionne correctement (mon compte étant membre du groupe Symantec Administrators)

    Après vérification, le compte de service (SSIT) avec lequel est installé la plateforme SMP détient bien le privilege nécessaire (le compte étant membre du groupe Symantec Administrators).

    La tache planifiée (côté Windows 2008 R2) est exécuté avec le compte SYSTEM du serveur.

    Test de modification de la tache planifée avec le compte de service (SSIT), même résultat : The caller has not been granted the 'Manage Data Connector' privilege.

    Merci de votre aide, il est nécessaire que le process refonctionne au plus vite.


    0 0

    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hello,

    Sorry, if I put it not in the right forum section ...

     

    I'm new with Altiris Software Suite(s) and just played around with all the functionalities and features of the Client Management Suite 7.5.

    During my discoveries of the software I tried SMPDiag too - just to see what it "says" about my configuration.

    And it returns a problem about collation conflict between "Latin1_General_CI_AS" and "SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS". I figured out that the problem is (for instance?) in table dbo.sbs_ServerList in Colum "IPAddress" - this one has collation "SQL_Latin1_General_CP1_CI_AS". (see attachment)

    The database itself is generated with "Latin1_General_CI_AS". At the moment I just found this one ...

    At all the system is working, but there are interesting sites about mixed collations and performance issues on searches with mixed collations, because of needed translations between Unicode- and Non-Unicode-Datatypes: http://www.olcot.co.uk/sql-blogs/revised-difference-between-collation-sql_latin1_general_cp1_ci_as-and-latin1_general_ci_as and this MS-KB http://support.microsoft.com/kb/322112/en-us .

    I don't changed something manually on SQL-Server, I just used Altiris procedures (which are generated the tables).

    I run SQL 2k8 R2 Express Version (just for testing), on Win2k8R2 Standard and on top Symantec Client Management Suite 7.5 SP1 - all are german language installations.

     

    My questions:

    • Is this a problem by design (which should be fixed)?
    • Will it happen (possibly?) only with installtions with other locales than english?
    • Should this mixed collation situation be changed and is it possible to switch the column collation without an impact for general functionality?

     

    Thanx, Rene.


    0 0
  • 11/14/14--05:30: PCtransplant packages report
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    Due to the clumsy manual process involved in deleting PC Transplant packages, does anyone know of a report that will show details for all packages?

    Thanks

     


    0 0
  • 11/14/14--05:45: Hidden Boot Folder
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    I have a brand new out of box HP 600 G1.  I install the management agent for 7.5 and other plugins without issue but when I install the deployment folder it is not visible in the c drive.  If I type c:boot the contents of the folder show up.  I have gone into the properties of the folder and it shows as hidden and the box to uncheck that is grayed out.  I cannot delete the folder in cmd prompt or any other way.

    When the task boot to automation is given, the computer reboots and an error of 0xc000000f is given with no other messages.  Press enter and the computer boots like normal.


    0 0

    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Just upgraded to 7.5 SP1 HF3. In NS when I select multiple tasks to move to a different folder it doesn't work. It only moves the top one ?

    Is this a bug or a feature :-)

     


    0 0

    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hi All

     

    I have ServiceDesk installation where Initial Routing runs smothly Assigning groups and priorities.

    Now we want to use Reclassification Routing for on one specific classification and set new priority.

    But nothing happens. Syntax has been checked several times, nothing wrong there.

    The rule entry is a exact match from Initial Routing. But nothing fires.

    TECH171457 has been follow too.

     

    Anyone have some ideas ?

     

    BR bkcbkc11


    0 0

    Oui, j'ai besoin d'une solution

    I've got an end to end machine build job that goes something like this:

    • Boot to WinPE
    • Deploy Image
    • Boot to Production
    • Apply System Configuration (Join Domain)
    • Run Script A
    • Deploy Software A
    • Deploy Software B
    • Deploy Software C
    • Deploy Software D
    • Run Script B
    • Reboot

    The issue that I'm havin is that when running the job, it will fail at some task along the line...or sometimes even succeed all the way through. I can run the full job on the same machine four times and get four different results; the failures will be anywhere from the Boot to Production just after imaging to the Reboot at the end. And when it fails, drilling into the task, the task shows that it failed with "The task timed out on the Task Server while waiting for the agent to pick it up" message, usually with ~90 minute execution time (when these tasks succeed, it's usually ~1-5 min execution time).

    Looking at the Agent's Task history, the point of failure task doesn't show up. Looking at the agent logs, I see the agent complete the previous task instance, then not get the next task and just stop there. I can send another task from the console (either after waiting a bit or immediately after the failure pops) and the client gets and executes it just fine.

     

    Has anybody experienced this and how did you workaround/resolve it?


    0 0

    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Good afternoon,

    We have just gotten Deployment Solutions 7.5 SP1 HF3 up and running (yay!), but I’m looking for some direction on how to get some of the functionality that was available in Ghost in the DS setup. The main thing I am looking to find out is how to access ghost from within WinPE after booting via PXE. My boss wants to be able to boot to PXE and launch a ghost instance to capture an image to an external hard drive when he’s at a satellite office or in other instances when capturing directly to the site server would take too long or would otherwise be undesirable. It’s clear that ghost is still an underlying component of DS, so I assume its running somewhere buried under the folder structure or something. I’d also like to know how to create USB boot disks like you could do with Ghost bootwiz. I know bootwiz is included in DS, but I don’t remember where it’s stored and if it’s as simple as clicking the exec and following the wizard or if things have changed.

    Thanks in advance!

    -Johnathan


    0 0

    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hello!

    Is there any possibilities to integrate Symantec Workflow with Enterprise Vault in order to create a document management system? The documents must be stored using Enterprise Vault feauters. And the process of document management must be developed and run in Symantec Workflow.

     

     


older | 1 | .... | 215 | 216 | 217 | (Page 218) | 219 | 220 | 221 | newer