Are you the publisher? Claim or contact us about this channel


Embed this content in your HTML

Search

Report adult content:

click to rate:

Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


older | 1 | .... | 213 | 214 | 215 | (Page 216) | 217 | 218 | 219 | 220 | newer

    0 0

    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hello. I have problem right now in my desktop. First I install the agent and drive encryption into my computer even i am not in the domain. The result is my drive is encrypted and when i restart it I cannot boot it to open anymore. What i did is I restore my computer at earlier time. The good thing is I able to boot again my desktop. The problem is I dont see anything in my AGENT and I cannot uninstall my agent and drive client. It says that the drive is still encrypted?

     

    problem.png


    0 0

    Oui, j'ai besoin d'une solution

    HI is this Possible ?

    I have a dynamic installed software filter showing computers with "AppX" installed

    I would like to be able to R/click choose "Add to filter" and add them into a security group imported from AD ? and would it sync this back to AD ?

    At the moment if I do this is Errors stating "I do not have write permissions" even though I am an Administrator and the permissions are applied

    this would save me a lot of time/hassle adding computers in to groups in AD

     

    Thanks


    0 0

    Oui, j'ai besoin d'une solution

    I have searched high and low and cannot find any reference to what version of Java needs to be installed on a Windows 8 pc in order to access the Symantec Management Console for version 7.1.8280.

    Can anyone point me in the right direction?


    0 0

    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Good morning,

    We are seeing some sporatic replication issues in a couple of our environments, This causes us to have to wait to it to either time out or a replication complete to run on the weekend.I know there are methods to stop these via running direct Queries into the DB with an accoujnt that has modify rights. Unfortunatley we don;t have a a quick and efficient way to do this as it involves engaging other teams and can take alot of time to accomplish.

     

    What I am wondering is whether or not anyone has come up with a way via a report to stop these stuck replication runs so that we can clear things out and either wait for the next run to happen or kick it ourselfs on the server. I get the impression that when objects are in a stuck replication run they might not be able to be pushed by subsequent runs.

     

    Anyone have any thoughts on this?

     

    Thanks

    DCHAD


    0 0
  • 11/06/14--08:57: Machine health status update
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hello,

     

    I created two hyper-v vm's for test.  Both are in the private vm switch so they can not talk to any other external network. 

    One Server # 1 - I set the IP & Subnet for 192.168.0.1 with no DNS / Gateway.  I installed SQL on this server and restored a copy of production SQL SEPM database.

    One Server # 2 - I set the IP & subnet for 192.168.0.2 with no DNS / Gateway.  I Installed SEPM 12.1.5 on this server and configured it use Server # 1 as the backen database.

    On an additional 3rd VM - I have a SEP client on Windows Seven that is talking to Server # 2.  IP here is 192.168.0.3 with no DNS / Gateway.

     

    Now I log in to Server #2 SEPM, and I see that almost all (30k) clients are noted in SEPM as online mirroring the produciton DB, I would expect all machines (sep clients) to go offline as the server is unable to talk to those client.  This is not happening though and all client show online after 3 days of this setup.  Our heartbeat is set to 2 hours.

     

    Why are the clients not showing as offline?  The only client online should be the 3rd VM.  Any ideas?

     


    0 0

    Oui, j'ai besoin d'une solution

    All when we attemp to image a machine we get the following error, we image using the the PXE method, the automation works but when the machine is suppose to be ghosted/imaged, the screen fflashes a few time and it goes away.  We get the following error.

     

    ErrorMessage: Exception has occured in File Tcube_ClientImageDeploy.cpp at Line No 1027. Type of exception is ClientImageDeployException. Error Description is Child Process returned an error. The exit code from process is 1. Value of Windows error code = 183 and message is Cannot create a file when that file already exists.


    0 0

    Oui, j'ai besoin d'une solution

    I have a server that i want to be a package server.

    I have installed the agent and whenever it tries to download a package the log looks like below ( in this case the inventory package)

    I don't like the "Error note: UncTransfer::CreateTargetFile error. Failed to create directory"

    The agent was installed to a non default location like x:\WINAPPS\Altiris, could that have something to do with it?

    Anyone ever see this error before?

    Any help os most appreciated

    Altiris 7.5 SP

    Thanks,

    Ray Gallo

    /request>
    ]]>
    </event>
    <event date='11/06/2014 14:02:55.7260000 -05:00' severity='4' hostName='fob56' source='PackageManager' module='AeXPackageDelivery.dll' process='AeXNSAgent.exe' pid='5372' thread='5748' tickCount='64494468'>
      <![CDATA[GetServerLists: Local codebase(s) have not been received from NS. Trying to get it from local PS...]]>
    </event>
    <event date='11/06/2014 14:02:55.7260000 -05:00' severity='4' hostName='fob56' source='PackageManager' module='AeXPackageDelivery.dll' process='AeXNSAgent.exe' pid='5372' thread='5748' tickCount='64494468'>
      <![CDATA[GetPackageLocalSources: Local package server not found]]>
    </event>
    <event date='11/06/2014 14:02:55.7410000 -05:00' severity='4' hostName='fob56' source='PackageDownload' module='AeXPackageDelivery.dll' process='AeXNSAgent.exe' pid='5372' thread='5748' tickCount='64494484'>
      <![CDATA[Download Snapshot: \\xxxx\PkgSvrHostC$\{87AB3970-9488-458C-B177-3EC73E09DA1E}\snapshot.xml]]>
    </event>
    <event date='11/06/2014 14:03:03.4760000 -05:00' severity='1' hostName='fob56' source='NetworkOperation' module='AeXNetComms.dll' process='AeXNSAgent.exe' pid='5372' thread='5748' tickCount='64502218'>
      <![CDATA[Operation 'Get File' failed. 
    Protocol: smb 
    Host: \\xxxx 
    Port: 0 
    Path: \\xxxx\PkgSvrHostC$\{87AB3970-9488-458C-B177-3EC73E09DA1E}\snapshot.xml 
    Http status: 0 
    Secure: No 
    Id: {00000000-0000-0000-0000-000000000000} 
    Error type: Network error 
    Error result: 0x80070057 
    Error code: 0 
    Error note: UncTransfer::CreateTargetFile error. Failed to create directory 
    Error message: The parameter is incorrect]]>
    </event>
    <event date='11/06/2014 14:03:03.4910000 -05:00' severity='1' hostName='fob56' source='PackageDownload' module='AeXPackageDelivery.dll' process='AeXNSAgent.exe' pid='5372' thread='5748' tickCount='64502234'>
      <![CDATA[Download Snapshot failed: The parameter is incorrect (-2147024809)]]>
    </event>
    <event date='11/06/2014 14:03:03.4910000 -05:00' severity='1' hostName='fob56' source='PackageDelivery' module='AeXPackageDelivery.dll' process='AeXNSAgent.exe' pid='5372' thread='5748' tickCount='64502234'>
      <![CDATA[Error while downloading package: The parameter is incorrect (0x80070057)]]>
    </event>
    <event date='11/06/2014 14:03:03.4910000 -05:00' severity='4' hostName='fob56' source='PackageManager' module='AeXPackageDelivery.dll' process='AeXNSAgent.exe' pid='5372' thread='5748' tickCount='64502234'>
      <![CDATA[GetServerLists: Local codebase(s) have not been received from NS. Trying to get it from local PS...]]>
    </event>
    <event date='11/06/2014 14:03:03.4910000 -05:00' severity='4' hostName='fob56' source='PackageManager' module='AeXPackageDelivery.dll' process='AeXNSAgent.exe' pid='5372' thread='5748' tickCount='64502234'>
      <![CDATA[GetPackageLocalSources: Local package server not found]]>
    </event>
    <event date='11/06/2014 14:03:03.5070000 -05:00' severity='1' hostName='fob56' source='PackageDelivery' module='AeXPackageDelivery.dll' process='AeXNSAgent.exe' pid='5372' thread='5748' tickCount='64502250'>
      <![CDATA[Error while downloading package: No connection to server (0x80004005)]]>
    </event>
    <event date='11/06/2014 14:03:03.5070000 -05:00' severity='4' hostName='fob56' source='DownloadQueue' module='AeXPackageDelivery.dll' process='AeXNSAgent.exe' pid='5372' thread='5748' tickCount='64502250'>
      <![CDATA[Retry package: id={87AB3970-9488-458C-B177-3EC73E09DA1E} delay=360 secs at=11/6/2014 2:09:03 PM causedDelay=1 earliestRetryTime=
    ]]>
    </event>
    <event date='11/06/2014 14:03:03.6320000 -05:00' severity='4' hostName='fob56' source='PackageDelivery' module='AeXPackageDelivery.dll' process='AeXNSAgent.exe' pid='5372' thread='5748' tickCount='64502375'>
      <![CDATA[End download for package: Inventory Plug-in for Windows Package {87AB3970-9488-458C-B177-3EC73E09DA1E}. Status: retrying]]>
    </event>
    <event date='11/06/2014 14:03:03.6320000 -05:00' severity='4' hostName='fob56' source='SWDAgent' module='smfagent.dll' process='AeXNSAgent.exe' pid='5372' thread='5748' tickCount='64502375'>
      <![CDATA[End download for package: {87AB3970-9488-458C-B177-3EC73E09DA1E}.]]>
    </event>
    <event date='11/06/2014 14:05:42.7840000 -05:00' severity='4' hostName='fob56' source='PackageDelivery' module='AeXPackageDelivery.dll' process='AeXNSAgent.exe' pid='5372' thread='5748' tickCount='64661531'>
      <![CDATA[Begin download for package: Windows x86 Software Update Plug-in Package {D0926529-2D08-446D-BFB2-6F0399703DAE}]]>
    </event>
    <event date='11/06/2014 14:05:42.7840000 -05:00' severity='4' hostName='fob56' source='SWDAgent' module='smfagent.dll' process='AeXNSAgent.exe' pid='5372' thread='5748' tickCount='64661531'>
      <![CDATA[Begin download for package: {D0926529-2D08-446D-BFB2-6F0399703DAE}.]]>
    </event>
    <event date='11/06/2014 14:05:42.8000000 -05:00' severity='4' hostName='fob56' source='PackageDownload' module='AeXPackageDelivery.dll' process='AeXNSAgent.exe' pid='5372' thread='5748' tickCount='64661546'>
      <![CDATA[Download package sources from: http://xxx/Altiris/NS/Agent/GetPackageInfo.aspx?xm... resource="{599EF7C5-628E-4B86-B6C0-3A393610EDD7}" version="1" type="codebases" compress="1" totalTime="9">
    <packages>
        <package guid="{D0926529-2D08-446D-BFB2-6F0399703DAE}"/>
    </packages>
    <addresses>
        <address ip="xxxx"/>
    </addresses>

     

     

     


    0 0

    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Okay here's the scenario.   We are rebuilding our NS due to hard drive issues and wanting to eventually take down the old server and rename the new server to the old server name and ip address.  This will be done after 7.5 SP 1 is installed.  How will this affect IIS and can it be transitioned smoothly.  Or should I just start our with a new name and repoint all my agents?


    0 0

    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Sweet holy bejesus. Just upgarded to 7,5 sp1 and seen my main jobs are like this. Not all jobs are like this...... Just the important ones  doh!

    I'm hoping this isn't a restore job and just a blip...... Anyone seen it before!

     

     Capture_7.JPG

    The log file

    Capture_8.JPG


    0 0

    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Required the respected column information of systems

    Bios Detail, System Name, Ip Address, User Login Name, Installed Operating System

    1415351531

    0 0

    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hi

    Many a times while Installing software via software delivery we get Error 1603 which means Fatal Error during Installation.

    What is the best to fix this issue and to do successfull application deployment?


    0 0

    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hello, has anyone created a tab style landing page with some CSS?

     

    I will have multiple workflow projects for my users and would like to create a landing page for them.  Maybe have each workflow load in a frame or something when clicked?  The idea is to have a one stop shop where users will not have to navigate off the page.

    1415403915

    0 0

    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hey,

    Currently running the latest version of NS - 7.5.3153

    Just looking for some help with software portal requests. Currently I setup a app in my portal that needs approval to get installed.

    So i have a user make the software request , but i receive no email notification stating a request for software has been made.

    My Account is a member of Symantec Administrators, I've also tried added myself to the Software Portal Managers group and i get no notification.

     

    Just wondering if i'm missing a setting someone to get these email to kick off.

     


    0 0

    Oui, j'ai besoin d'une solution

    All,

    On a form, I am trying to leverage panel visibility (or any variable for that matter), using the current state of an Ajax component. Trouble is, there doesn't seem to be any output variable for the Ajax component. The Ajax model will currently state Not Started", "Started" or "Completed" states. I would like to change the current view for the end customer based on this output. Please advise if this would be possible, or if there are other similar approaches that may satisfy. Ajax model screenshot attached.

    capture.JPG

    Thanks!!


    0 0
  • 11/07/14--12:42: Altiris 7.1 data fields
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    Need help to run query that shows all data filed in SMP 7.1 . We have some custom fields that were added for reporting purpose and would like to capture those fields as well. What I'm trying to do is run query that shows all existing fields that are installed by default with 7.1 when it is installed without any customization and then get the custom fields that we developed using custom query.  I'm not sure how to do this since it is probably based on 7.1 Schema but it is very much needed and appreciate help on it. Thanks

     


    0 0
  • 11/07/14--21:38: wake on lan policy
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    Can i have to make the policy which can have a schedule to wake up the system on time?

    Will it be work from altiris or i can use any third party tool?


    0 0

    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Upgraded to 7.5 hf3 and as per usual got a load of problems. Decided to create a new Win7 image using vmware.

    Installed Win7 SP1 & office 2010. PAtch management installed some updates. now when I reboot the agent crashes.

    Anyone any idea!

    Capture_9.JPG


    0 0

    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hello,

    How can i install Symantec endpoint protection manager in HA mode ? i need  steps or guidence for installating it in windows server 2008 environment .

    Thanks 


    0 0

    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Okay here's the scenario.   We are rebuilding our NS due to hard drive issues and wanting to eventually take down the old server and rename the new server to the old server name and ip address.  This will be done after 7.5 SP 1 is installed.  How will this affect IIS and can it be transitioned smoothly.  Or should I just start our with a new name and repoint all my agents?


    0 0

    Oui, j'ai besoin d'une solution

    I am require to add the new user in altiris server for the limited access.

    In the limitation the user can only be view the reports.

    I don't have an idea on it and my senior engineer is on leave so any help on it?

    Server manager of altiris is 7.1


older | 1 | .... | 213 | 214 | 215 | (Page 216) | 217 | 218 | 219 | 220 | newer