Are you the publisher? Claim this channel


Embed this content in your HTML

Search



Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


older | 1 | .... | 188 | 189 | 190 | (Page 191) | 192 | 193 | 194 | .... | 196 | newer

    Oui, j'ai besoin d'une solution

    I believe the metadata might be incorrect for MS14-044. From the Altiris Log Viewer I see:

     

    "Download failed for 'http://www.microsoft.com/SQLServer2012-KB2977326-x64.exe'".

    Is anyone else see a similar behavior?

    Thanks,
    Doug Wiplinger


  • 08/13/14--13:42: Data Dictionary (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    There is a dashboard reporting project upcoming and i'm wondering where can i find the data dictionary. The server type is embedded (sql anywhere), db sem5.

    Thanks.
     


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hi,

     

    I've been recieving this error when trying to bootup from USB. I've format a few times and it still unable to work. Is it possible to get a older version of SERT? Thanks.


  • 08/14/14--00:21: script / sql query (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    Any script / sql query or report which can show the bios with date?


  • 08/14/14--00:24: one query (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    Client is in remote location and window is going crash which is only be running in safe mode with networking, how to take remote to diagnose it?


  • 08/14/14--00:51: software installation (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    What is the bestway to install any software/application on the 2000 clients, will i proceed it from altiris or from any other option?


  • 08/14/14--01:20: Issues with upgrading to 7.5 SP1 (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hi,

    We've upgraded our environment to 7.5 SP1 (from 7.5 HF6) and we have 2 big issues with that:

     

    - When push agent to a machine, only the essential plugins are installed (as screenshot attached). The policies in Settings>Agents/Plug-ins>All Agents Plug-ins (as PcAnywhere, Deployment solution, Patch management, etc) are active, but all the new installations goes bad. No way to install the other plugins

     

    - The NS tasks in "Microsoft Task Scheduler" are empty (as screenshot attached)

     

    Thanks


  • 08/14/14--04:02: remote of client (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    Sometime i require to remote of the client system from my home, both are runnng on different network, one is on broadband and other is on official network. Is it get connected?


  • 08/14/14--09:12: return to my primary model (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hi, i new using workflows and i have a problem, i have my primary model and secondary model, the situation is that i put a buttom "back" beacuse i have return to my primary model y and just put an other linked model to back, but it appears this ErrorMessage = "you cannot perform an array function on a null object" 

    i just want that

     pantalla 1.png

     back to 

    pantalla 2.png

    where the primary model had a linked model eSAS Solicitud (first form)

    modelo primario_0.png

    model secondary

    modelo secundario.png

     

    i hope that you can help me and sorry for my english , and thanks

     

     


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Am not getting any data posted from custom inventory I created.

    'Following is a custom inventory sript gathering information about Java Runtime Environment of a machine and posting data
    'to NS using Altiris NSE Component
    '===================================================================================================================
    On Error Resume Next

    const HKEY_LOCAL_MACHINE = &H80000002
    strComputer = "."
    Set oReg=GetObject( _
       "winmgmts:{impersonationLevel=impersonate}!\\"&_
        strComputer & "\root\default:StdRegProv")
    strKeyPath = "SOFTWARE\JavaSoft\Java Runtime Environment"
    strValueName1 = "Java7FamilyVersion"
    strValueName2 = "Java6FamilyVersion"

    oReg.GetStringValue _
       HKEY_LOCAL_MACHINE,strKeyPath,strValueName1,stringJava7FamilyVersion
    oReg.GetStringValue _
       HKEY_LOCAL_MACHINE,strKeyPath,strValueName2,stringJava6FamilyVersion
    if isnull(stringJava7FamilyVersion) then
      stringJava7FamilyVersion= "missing"
    end if

    if isnull(stringJava6FamilyVersion) then
      stringJava6FamilyVersion = "missing"
    end if

    '=========='===================================================================================================================

    'Create instance of Altiris NSE component
    dim nse
    set nse = WScript.CreateObject ("Altiris.AeXNSEvent")

    ' Set the header data of the NSE
    ' Please don't modify this GUID
    nse.To = "{1592B913-72F3-4C36-91D2-D4EDA21D2F96}"
    nse.Priority = 1

    'Create Inventory data block. Here assumption is that the data class with below guid is already configured on server
    dim objDCInstance
    set objDCInstance = nse.AddDataClass ("{ec0aba6b-73e7-4854-968a-bfc4a3505b66}")

    dim objDataClass
    set objDataClass = nse.AddDataBlock (objDCInstance)

    'Add a new row
    dim objDataRow
    set objDataRow = objDataClass.AddRow
    'Set columns
    objDataRow.SetField 0, stringJava7FamilyVersion
    objDataRow.SetField 1, stringJava6FamilyVersion
    nse.SendQueued

    Any Ideas why?

    Condidered trying this with POwershell but not reall sure to how to go about it besdides the query part

    Get-ItemProperty -Path "HKLM:\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall\{81BE0B17-563B-45D4-B198-5721E6C665CD}" -Name Displayversion,DisplayName

    Any help is appreciated

     

     


  • 08/14/14--10:02: SMA service stopped (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    Over the last month I have noticed that there are several machines that aren't communicating with the server.  When I investigated further, the SMA service was stopped, when restarted it would connect and then stop itself again.  In the Crash History Log the module is AMAgent.dll, which is for the Application Metering agent.  I have 10 applicaiton metering policies enabled which doesn't seem to be causing a problem on majority of the machines.

    I have looked through the knowledgebase articles, everything is related to 7.0/7.1 and advises it will be fixed in 7.5, that doesn't appear to be the case. I am running 7.5, new install no upgrade from 7.0/7.1, migrated the machines from 6.x.

    Anyone have any ideas on how to get the agents back to a working state?  There are a few hundred machines, other than disabling the application metering agent install/upgrade and performing an uninstall/reinstall of the SMA I'm not sure where to go from here.

    Any thoughts would be greatly appreciated.

    Regards,

    Michelle

     


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    I love how Symantec makes its so easy to find files.  Says I need to run DS7_1_SP2_MP1_Rollup_v5_June10_2013.zip

    in the release notes, but of course no where in the release notes does it tell you where to get the file.  Only what to do with it once you have it.

    How do I go about get this rollup or whichever rollup is the latest for Deployment Solution 7.1 SP2 MP1.1?

    Thank,s


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hi,

    Does anyone have a script that can block the assignment of all or some packages (not patches) with a query? I have a need to only replicate a couple packages and disk space is limited. I don't want to have to go in and do this manually if I don't have to.

     

    Thanks.


  • 08/14/14--22:06: mac altiris client (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    Can i able to install altiris client on mac system? If yes then what is the step?


  • 08/14/14--22:22: webpage error (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    One of my remote site where i have add the software package, it shown webpage error.

    object doesn't support this property or method?

    7.1


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hi All

    We have a number of machines which exceeded total patch management license.

    Currently, we are replacing old machines and reinstall agent on new ones. So that we cannot add the new computer to patch mangement license list because we don't know which are current in use and which ones are not.

    How can we know which machine was not in use?

    How can we move new machine to patch management list?

    Thanks and Best Regards


  • 08/15/14--00:16: switches for task running (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    run the task to install the software wthout reboot and in silent?

    What the switch i can use it?


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hi,

    I changed the name of the group "Support" on "Support_old" and when I try to login on ProcessManager error "Server Error in Application "DEFAULT WEB SITE/PROCESSMANAGER"". HTTP Error 404.0 - Not Found

     

    Logs:

    Application Name : ProcessManager

    Process ID : 6136
    Date :8/15/2014 12:44:56 AM
    Log Level :Error
    Log Category :global_asax
    Machine Name : S-SD03
    Message : 
    Application 'LogicBase.Ensemble' error
    Client: IP=::1 HostName=::1 Browser=Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729)
    System.Web.HttpUnhandledException: Exception of type 'System.Web.HttpUnhandledException' was thrown. ---> LogicBase.Framework.DataLayer.DataLayerRecordNotFoundException: Could not find [PagePersonalizationData]  where [PageID] Equal [6deeb623-9ab1-4f68-8104]
       at LogicBase.Framework.DataLayer.DALProxy.ExecuteQuerySingleRecord(DatabaseQuery query)
       at LogicBase.Framework.DataLayer.DALProxy.ExecuteQuerySingleRecord[T](String tableName, SearchCriteria criteria)
       at LogicBase.Ensemble.Portal.ServiceCore.PagePersonalizationData.GetByID(String PageID) in c:\build\projects\WF75_SDSP1_Apollo\ensemble\LogicBase.Ensemble\Portal\ServiceCore\PagePersonalizationData.cs:line 60
       at LogicBase.Ensemble.Portal.ServiceCore.PersonalizationProvider.LoadPersonalizationBlobs(WebPartManager webPartManager, String path, String userName, Byte[]& sharedDataBlob, Byte[]& userDataBlob) in c:\build\projects\WF75_SDSP1_Apollo\ensemble\LogicBase.Ensemble\Portal\ServiceCore\PersonalizationProvider.cs:line 29
       at System.Web.UI.WebControls.WebParts.PersonalizationProvider.LoadPersonalizationState(WebPartManager webPartManager, Boolean ignoreCurrentUser)
       at System.Web.UI.WebControls.WebParts.WebPartPersonalization.Load()
       at System.Web.UI.WebControls.WebParts.WebPartPersonalization.LoadInternal()
       at System.Web.UI.Control.InitRecursive(Control namingContainer)
       at System.Web.UI.Control.InitRecursive(Control namingContainer)
       at System.Web.UI.Control.InitRecursive(Control namingContainer)
       at System.Web.UI.Control.InitRecursive(Control namingContainer)
       at System.Web.UI.Control.InitRecursive(Control namingContainer)
       at System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint)
       --- End of inner exception stack trace ---
       at System.Web.UI.Page.HandleError(Exception e)
       at System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint)
       at System.Web.UI.Page.ProcessRequest(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint)
       at System.Web.UI.Page.ProcessRequest()
       at System.Web.UI.Page.ProcessRequest(HttpContext context)
       at ASP.portal_template33_66_100_aspx.ProcessRequest(HttpContext context)
       at System.Web.HttpApplication.CallHandlerExecutionStep.System.Web.HttpApplication.IExecutionStep.Execute()
       at System.Web.HttpApplication.ExecuteStep(IExecutionStep step, Boolean& completedSynchronously)


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Everytime I try to execute RAAD 7.5.3153 I receive the following popup error (can also be seen in the attached .jpg file):

    In order to use this application please make sure the Altiris Agent is installed on your host machine

     

    I have the Altiris Agent installed on my workstation.  Previous version of RAAD, 7.5.1670 works just fine.  I'm trying to execute this from local folder in which both the .exe and .dll reside.

    Anyone with any thoughts?

     

     

     


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Is there any documentation on how to use this feature (<service_root_url>/WorkflowManagement.aspx)? I can see finished processes show up in the Archive Count section, but how do I fill out the Archive details? Also, I'm not seeing the Error Count increment when a Critical Error occurs.

    Screen Shot 2014-08-15 at 12.10.32 PM.png

    Screen Shot 2014-08-15 at 12.10.49 PM.png

     


older | 1 | .... | 188 | 189 | 190 | (Page 191) | 192 | 193 | 194 | .... | 196 | newer