Are you the publisher? Claim this channel


Embed this content in your HTML

Search



Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


older | 1 | .... | 184 | 185 | 186 | (Page 187) | 188 | 189 | 190 | .... | 196 | newer

    Oui, j'ai besoin d'une solution

    When I create a ghost image: all works.

    but when I change the image to a vmdk disk (I need to virtualise a windows xp machine), S Ghost always fails:

    it is always in the step: 'Clone'

    when I click details: 

    task report from the ghostcast server - ghost could not create the virtual...

     

    I attached the error log

     

    please help me out with this... 


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    I moved my DS server to a new vlan that is sepererate from the clients.  DS server is the DHCP server running Windows Server 2008R2.  Clients will recieve a DHCP address, but will not pxe boot and errors with PXE-E7B and PXE-M0F.  Previously, the DS server was on the same vlan as the clients and all worked well.  Inside of the DS Management console i changed the deployment server ip address under the PXE config as well as in the production agent.  The DS Management console can see the clients as alive after the clients boot.


  • 07/31/14--23:46: pcanywhere internet with intranet (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    Can i able to use the pcanywhere connection on intranet with internet connectivity?

    File and data will be transfer on it?


  • 07/31/14--23:56: plugin in altiris (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    Wha are the plugin available in altiris and how to install it?

    1406890057

  • 08/01/14--02:23: Profile capture / deploy (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    7.5 hf6

    Anyone know what causes this error - KB brings up nothing

    "Distribute personality task status : Cannot execute while an instance of PCTPackage or PCTRTDestAgent is running (Exit code 31)"

     


  • 08/01/14--05:26: alert of server (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    Want be the email of all service failure alert on email?


  • 08/01/14--08:16: Reports In IT Analytics (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    I am looking for a way to pull a report in IT Analytics, or another way, that will show me a PC name, OS, Altiris Managed/Unmanaged and McAfee DLP version with manged/unmanaged.  So far I have tried everything I can think of and nothing even comes close.  For some reason it won't show all of the versions of the DLP so that is not making it any easier.  It seems like a basic easy report I should be able to pull up but I am not having any luck.  Does anyone have an idea how I can get this together in one report?  Your help is appreciated!


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    I am running configuration tasks on machines to rename them and each time I run the task, it automatically reboots the machine.  I'd like to be able to rename the machine without automatically rebooting it.  I would like to complete the process when the USER decides to perform the reboot.  Is this possible?

    Thanks!

    Jeff


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hi All,

    I'm trying to open a workflow and am getting the message below. I can't seem to make it happy and it just closes.

    Windows Server 2008 R2 Standard

    Workflow Version 7.1.1401.52

    Any help would be apperciated.

     

    Thanks

    Jen

     

    WF error.PNG


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    I have a computer running Win 7 with Ghost 11.5.1 installed and with all the software and applications installed.   Now I want to clone it to 2nd and 3rd computer and then update the licenses on them so I can avoid the time-consuming software installtion.   I was able to do this on Win XP but with issue for Win 7. 

    My Ghost version is 11.5.1.2266 installed on Win 7 Pro (4bit).  I used it to create a Boot Disc using its default PE (WIN PE 2).  the image I cloned could not boot on a new computer (same hardware).   

    I googled a little bit and it looks like a WinPE V3 is needed for Win 7.  But the GHost Boot Wizard does not list WinPE V3 as a PreOS TYpe choice.

    Is there a way to get around this?

    Does the later version of Ghost have WinPE in Ghost Boot Wizard?

     

    Any help is appreciated,

    Ric


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hello,

     

    I have a form where a user has a drop down menu that is generated from a sql query.  Based on whatever the user chooses, i would like to update another text box from the same query but different column and have it display in real time. For example, a user chooses Adobe Reader to download, but has a price, i woudl like the price field to update and display when the user chooses Adobe Reader.  I have 1 query that pulls all the information for the applicatoin, and i also have another query that will only pull the price of the app.

    How do i have workflow auto update and display the app, relative to the selection in the drop down?


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    file is not be valid error message appear in pcanywhere

    erro file name - pcanshost.bhf

    1406955704

  • 08/01/14--22:24: msi package (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    How can i create the package of pcanywhere which run through gpo and any other deployment tool?

    1407051939

  • 08/01/14--23:14: remove all the registry (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    How can i remove the pcanywhere client with remove all of pcanywhere registry?

    1407051819

    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hello everyone,

    I'm setting up a new site server. However, following the steps, and after selecting the computer for such role, I find the checkbox for Task Service grey out. See image below:

    task_service_gray_out.png

     

    Is this a normal behavior? Or is there something I'm missing? See the agent/plugins installed in the PC selected for this role

    task_service_gray_out_agent_config.png

     

    Any ideas? Thanks


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Does anyone know if there is an updated version for adding my VMWare hosts into SMP 7.5 HF5? http://www.symantec.com/business/support/index?page=content&id=HOWTO54427

    Those steps might be a little dated, but overall the problem I am having is after I run a discovery no hosts ever show up under my Home > Virtual Machine Management. I have tried both the getting started network wizard as well as adding a host under the actions button. Each method is a different type of discovery task but in the end they run successfully and no host ever shows up. I have tried pointing to individual hosts with root credentials I have created a VMWare profile with vmware credentials, ICMP and SSH turned on. Am I missing a protocol or doing something wrong?

     

    No errors in the logs:

    "8/4/2014 4:23:18 PM","Task Instance Run Targeted Network Scan (Ping) - VMWARE (8/4/2014 4:23:17 PM) (de3b2027-e6c7-4ec7-9f24-4d432d4af2e4) has completed.","Altiris.TaskManagement.ServerTasks.ServerTaskExecutionInstance.OnTaskCompleteCommitted","AtrsHost.exe","142","Informational"
    "8/4/2014 4:23:18 PM","(Run Targeted Network Scan (Ping) - VMWARE) Discovery task done (Run Result = 'Finished').","Altiris.DiscoveryTasks.DiscoverTask.LaunchTask","AtrsHost.exe","203","Informational"
    "8/4/2014 4:23:18 PM","(Run Targeted Network Scan (Ping) - VMWARE) Task removed from instance map","Altiris.DiscoveryTasks.DiscoveryExec","AtrsHost.exe","203","Informational"
    "8/4/2014 4:23:18 PM","(Run Targeted Network Scan (Ping) - VMWARE) Removing task from instance map","Altiris.DiscoveryTasks.DiscoveryExec","AtrsHost.exe","203","Informational"
    "8/4/2014 4:23:18 PM","(Run Targeted Network Scan (Ping) - VMWARE) Task completion type: Finished successfully.","Altiris.DiscoveryTasks.DiscoveryExec","AtrsHost.exe","203","Informational"
    "8/4/2014 4:23:18 PM","(Run Targeted Network Scan (Ping) - VMWARE) Leaving DoDiscovery, mCompletionCode is: Finished","Altiris.DiscoveryTasks.DiscoveryExec","AtrsHost.exe","203","Informational"
    "8/4/2014 4:23:18 PM","(Run Targeted Network Scan (Ping) - VMWARE) Discovery completed.","Altiris.DiscoveryTasks.DiscoveryExec","AtrsHost.exe","203","Informational"
    "8/4/2014 4:23:18 PM","(Run Targeted Network Scan (Ping) - VMWARE) Phase 5 (Save Results) done (successful)","Altiris.DiscoveryTasks.DiscoveryExec","AtrsHost.exe","203","Informational"
    "8/4/2014 4:23:18 PM","(Run Targeted Network Scan (Ping) - VMWARE) The device array in the discovery engine contains 0 entries.","Altiris.DiscoveryTasks.DiscoveryExec","AtrsHost.exe","203","Informational"
    "8/4/2014 4:23:18 PM","(Run Targeted Network Scan (Ping) - VMWARE) Phase 5 (Save Results) started","Altiris.DiscoveryTasks.DiscoveryExec","AtrsHost.exe","203","Informational"
    "8/4/2014 4:23:17 PM","(Run Targeted Network Scan (Ping) - VMWARE) Diagnostic logging: off","Altiris.DiscoveryTasks.DiscoveryExec","AtrsHost.exe","203","Informational"
    "8/4/2014 4:23:17 PM","(Run Targeted Network Scan (Ping) - VMWARE) Discovery started.","Altiris.DiscoveryTasks.DiscoveryExec","AtrsHost.exe","203","Informational"
    "8/4/2014 4:23:17 PM","Starting Task Instance Run Targeted Network Scan (Ping) - VMWARE (de3b2027-e6c7-4ec7-9f24-4d432d4af2e4) from Task Targeted Network Scan (Ping) - VMWARE (0617bf90-72e4-4386-9702-e3b9aefb653e)","Altiris.TaskManagement.ServerTasks.ServerTaskExecutionThread.OnTaskStarted","AtrsHost.exe","203","Informational"

     


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hi,

    Several users in our Domain are disabling Altiris client service and making software delivery a difficult task for me. I know SEP have Tamper Protection to avoid this and can be configured from the Console. I have gone through few connect forum discussion and decided to use a script or Group Policy to keep the agent service running. Can someone help me with a script that can be pushed via GPO.

    The following article seems to be a good one “https://www-secure.symantec.com/connect/articles/securing-your-altiris-agents-local-administrators-using-group-policy"

    But need a script to look for the agent service and keep it running always

     

    Thanks :)


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hi,

    We have installed a fresh SMP in our test environment on a VM and trying to deploy agents through the console. Even though the client machines are in the same subnet as the SMP, and we able to ping from SMP agent installation keeps failing. On the client it sjust shows agent not initialised. Can someone help with some quick check steps?


  • 08/04/14--22:22: remote tool (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    I am not be go to server to deploy the single system every time. Any tool which can deploy it from my own system?


  • 08/04/14--22:32: pcanywhere plugin (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    If i can uninstall altiris agent from system will pcanywhere plugin remove or is it still be there?


older | 1 | .... | 184 | 185 | 186 | (Page 187) | 188 | 189 | 190 | .... | 196 | newer