Are you the publisher? Claim this channel


Embed this content in your HTML

Search



Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


older | 1 | .... | 183 | 184 | 185 | (Page 186) | 187 | 188 | 189 | .... | 193 | newer

    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Does anybody have a query or report that will list out which of your software installations are running as a specified user?  I can't seem to find the data in database or via a report.  Thanks.


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    hello,

     

    I have a project where i need to have a checkbox, once clicked, show more fields for the user to input data into.  I created a checkbox component and added the following code to an onclick event.

    var AltMgr_Label = document.getElementById('AltMgrLabel')
    var AltMgr_FirstNameLabel = document.getElementById('AltMgr_FirstNameLabel')
    var AltMgr_LastNameLabel = document.getElementById('AltMgr_LastNameLabel')
    var AltMgr_FirstNameText = document.getElementById('AltMgr_FirstNameText')
    var AltMgr_LastNameText = document.getElementById('AltMgr_LastNameText')

    if(!checkbox.checked)

    {

    AltMgrLabel.visible = "True";
    AltMgr_FirstNameLabel.visible = "True";
    AltMgr_LastNameLabel.visible = "True";
    AltMgr_FirstNameText.visible = "True";
    AltMgr_LastNameText.visible = "True";

    }

    But when i test the project, checking the checkbox does not set the fields/labels to visible.  I configured each field as Visible = False in the component editor.

    1406673322

  • 07/29/14--12:09: Resource manager page rights (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    Ok so our environment is locked down where our techs mainly run reports. I provide the reports, created a custom view, etc... all works.

    Been running on 7.1 for 1.5years now as we moved from NS6 R13

    Just realized that on the Resource manager page they are missing "Summary"

    anyone know where the rights are to give for that?

    ResourceSummary.jpg


  • 07/29/14--13:13: 7.5 SP1 Task Server logs (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    I am trying to troubleshoot an issue with tasks in 7.5 SP1 and when attempting to check the Task Server log (Program Files\Altiris\Altiris Agent\Client Task Server\logs\taskmanagement.log) I found it empty (zero byte file). Also Altiris.ClientTask.CSLogFile.config did not exist up one directory. Has the Task Server log changed since 7.1?

    I did try creating the CSLogFile.config with the same contents as 7.1 and restarting the Task Server but it didn't log anything.


  • 07/29/14--13:40: Reporting for SubTask (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hi Team

    I need to build a report completed by assigned subtasks tail but can not find how. I would appreciate some guidance from you


  • 07/30/14--00:00: modify the hostname (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    I want to modify the hostname and make some different name, so is be done from Altiris Manager?


  • 07/30/14--00:09: one query (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    If i can be migrate the window from 7 to 8 then is it be used one more license on altiris or is it use the same license count?


  • 07/30/14--00:38: connection on vpn (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    Pcanywhere is not be establish and connected when user is running the system on vpn connection, any resolution?


  • 07/30/14--00:52: Pxe boot windows 8 Tablet (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hi All,

     

    Our company just received our testing model of the HP Elitepad 1000. Now I'm trying to pxe boot the machine but without any luck. pxe boot is enebaled and has through its docking a wired connection.

    Has anyone allready succesfully deployed this type of tablet and what was your solution?

    We're running Deployment Solution 6.9 SP6.

    Thanks in advance.

     

    Mace


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hi All!

    Is there any way to remove NewLine (CRLF) from text string?

    I tried Split Text Into Collection+For Each Element in Collection+Merge Text but it seems Split Text Into Collection do not cut NewLine from array elements.


  • 07/30/14--06:02: Automate Site Server installation (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hi

    Has someone find a way to automate installation of site services on the site server? Simply installing the needed subagent is not working. After that I still need to "activate" the site service in the web gui.

    Regards
    Stephan


  • 07/30/14--06:24: Problem WF 7.5 webforms (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    Does anyone else having problems with web forms? My working workflows at a customer are still functional but rendering is off since upgrading from 7.1 to 7.5

    All Web Forms that have Grids or DynamicUpdatePanels or Checkboxlist Components are shifted south and that only if a theme is used. It should look like this.

    error1.PNG

     

    But gets shifted like that. The Images should be in the grey border.

    error2.PNG

    Anyone got an idea? If I chose no theme it gets rendered in the right position.

     

     


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    We are having an issue with Active Directory users logging onto SOME PC's.  From certain PC's, logon attempts result in the error "Invalid Username/Password", but the user is able to successfully log on from another machine.  IE versions are the same (IE9), changing to compatability view has no effect, AD OU is the same.

    Has anyone else experienced this issue?


  • 07/30/14--10:26: Grid changes and Timeout (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    We have a process that take up to about 10 min to run. We have modified the Web.config with the executiontimeout and set that high enough so the webpage it's self will not timeout but it seems the process in the background gives up as it just stops working at the 10 min mark (Roughly not sure on the exact time) Can we change a setting that will stop the process from timming out?

     

    Also If we have a grid is there a way to change the row hight to help those selecting roms on an Ipad with larger fingers?

     

    Thanks 


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hello

    I am currently on ServiceDesk 7.5 MP1 and I am wondering if it's possible to setup an automation rule to email the assignee of a subtask when the subtask is created.  I tried to create a rule under the ruleset OnTicketEdited but did not see a relevant selection in the group condition drop down.


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hello,

     

    We are trying to image  DELL Servers R520, however when we select the source disks I doesn’t show up like if they are not recognized.

     

    I have created a creating a custom boot disks including all the available drive.

     

    I have also tried  by removing the raid, change the disks disk type to SATA, AHCI but always the same results.

     

     

    I believe I might need to download custom driver from Dell web site and add them into my images, however the chipset & controller drive are only executable files.

     

    Another problem is that all the drivers available on the DELL Web Site are not suppored by Vista.

     

    The Chipset is 6 PORT SATA ACHI CONTROLLER 1D02

     

    The disks are all SEAGATE ST3300657SS SCSI DISK DRIVE

     

    Did anyone got the same problem than me ?


  • 07/30/14--22:54: altiris client deployment logs (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    what is the location of failure log on altiris manager which fail when deployment?


  • 07/30/14--23:36: pca connection not esablish (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    After a long time i use the pcanywhere, it show me error(communication error - unable to attach)?

    Symantec article for troubleshoot it?

    PCA -12.6


  • 07/31/14--00:09: basic troubleshoot (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    what is the basic troubleshoot which i can perform to sort the installation problem?


  • 07/31/14--03:27: Software deployment reminder! (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    I have a software policy I want to push out. It will rely on the users running it. I have these settings in the policy. (its a test so have set it to 10 minutes)

    Capture_42.PNG

    The user will get this balloon when policy runs

    Capture_43.PNG

    which is fine. But if the user closes by clicking on the X it never comes backup again. I thought if it was set to 10 minutes it would pop up every 10 minutes?

    How do I get the reminder to keep on popping up ? 

     

     

     

     

     

     

     


older | 1 | .... | 183 | 184 | 185 | (Page 186) | 187 | 188 | 189 | .... | 193 | newer