Are you the publisher? Claim this channel


Embed this content in your HTML

Search



Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


older | 1 | .... | 177 | 178 | 179 | (Page 180) | 181 | 182 | 183 | 184 | newer

  • 07/10/14--07:58: Need SQL Query (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    Need to SQL query SMP 7.1 to find the Office 2010 SP1 Japan and Italian language packs installed machine details.


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    We haven't yet upgraded to 7.5 and would like to get a better grip on our agents' health.  I've seen a report out there for the 6.x version of the NS, but not 7.1.  Does anyone have a report that might help?

    Marge


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hello, We are trying to run some stats on our SWV virtualized software.

    We are looking for data on the date that the layer was imported (not activated) to the SWV Agent.

    Any ideas where I can find that info?

     

    Mitsos


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hi all,

     

    I have a job with some uninstall tasks with a reboot but when the computer come back up it doesnt continue where the job left off right away. It has to check back in with NS/Task server to finish the last job of installing software.  Is there a way to make the job contiue right away?

     

    NS 7.1

    Server 2008 R2

     

    Thanks

    Jen


  • 07/10/14--23:05: data of os (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    Simple find out the data with limited column (computer name, Os, Os type(32/64), Ip address).


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hi All

    I'm using pcanywhere 12.5. I configured allow admin connect to client.

    On client, they had only one button to accept connection, they don't have reject function

    How can I allow user reject remote connection?

    Thanks

    1405069754

  • 07/11/14--01:14: setup pcanywhere on internet (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    what is the configuration require for pcanywhere on internet?


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    any idea that event detail can come on mail when any user try to login the system on safe mode with networking?


  • 07/11/14--05:44: How to gather bitlocker status? (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hi All,

    Can anyone help me find out how to gather bitlocker status for our laptops? I have tried Solution provided below  

    Tried to create filter after I select Field, I don't see the custom table anywhere.  Same thing when I do the report, click fields, add, I don't see my custom table name.

    https://www-secure.symantec.com/connect/forums/how-gather-bitlocker-status 

     

    Regards ,

    Sudarshan P


  • 07/11/14--07:49: Creating sysprep Image fails (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    The last day or so I have been trying to create a sysprep image of a windows 7 x86 and x64 machines and each time it fails at the prepare for image capture. I get the message that that system is going to restart and once it reboots I see the gray bar and text saying windows is loading files, then it just sits there for the next 90Minutes and the job fails.  I thought first it was a that i didn't have the drives for the NIC cards in the driver manager but after some checking they are both loaded.  

    Using 7.5sp1


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    When a client has run a job in automation and reboots to start into production, it returns to automation. When it has started the WinPE environment, the client shuts down (since there's no job scheduled in automation), just to reboot into automation again.

    The same thing can happen when a client is started to boot to automation. It appears that there's no automation-job scheduled and the client exits the network-boot to start from the local harddisk.

    I can resolve this (temporarily) by restarting the "Altiris PXE Config helper" on the PXE-server, but I can't find what is causing this issue.

    Does anyone have any ideas on how to investigate this issue?

    Does anyone know where the flag to boot to automation or production is set?


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    For our helpdesk people that need to find the owner of the coputer quickly for remote control purposes, before 7.5 SP1 upgrade there was a way to easily type the primary owner in the filter and the computer would display that they were the primary owner.  It seems like this is more of a challenge to figure out under 7.5 SP1.

     

    Here is a query

     

    SELECT
       [vri1_Computer].[Guid] AS [GUID]
    FROM
       [vRM_Computer_Item] AS [vri1_Computer]
          LEFT OUTER JOIN [Inv_AeX_AC_Primary_User] AS [dca2_AeX AC Primary User]
             ON ([vri1_Computer].[Guid] = [dca2_AeX AC Primary User].[_ResourceGuid])
          LEFT OUTER JOIN [vAC_IPAddress] AS [ajs3_vAC_IPAddress]
             ON ([vri1_Computer].[Guid] = [ajs3_vAC_IPAddress].[Guid])
          INNER JOIN [vAC_ComputerState] AS [ajs4_vAC_ComputerState]
             ON ([vri1_Computer].[Guid] = [ajs4_vAC_ComputerState].[Guid])
          LEFT OUTER JOIN ([ScopeMembership] AS [ajs5_ScopeMembership]
             LEFT OUTER JOIN [FolderBaseFolder] AS [ajs6_FolderBaseFolder]
                ON ([ajs5_ScopeMembership].[ScopeCollectionGuid] = [ajs6_FolderBaseFolder].[FolderGuid]))
             ON ([vri1_Computer].[Guid] = [ajs5_ScopeMembership].[ResourceGuid])
    WHERE
       (
          (
             ([ajs6_FolderBaseFolder].[ParentFolderGuid] = N'91c68fcb-1822-e793-b59c-2684e99a64cd')
             AND
             (LOWER([dca2_AeX AC Primary User].[User]) ='username')
          )
       )

    I need a filter that allows adhoc way of pulling up the primary Owner please.  This will only pull up the same user every time.

     

     

    Thanks.

     

     


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    I currently have a piece of agent based software I deployed with a managed software policy that is version 1.0 A push from the software's server was made to upgrade it to version 1.2. Both of these versions have different GUIDs. Because the detection rule uses GUID1.0, when the software is updated to 1.2 I get the managed software policy constantly re-installing software vesion 1.0. I believe I have corrected this by setting up the discovered resource for 1.2 as a '"Supersedes" Association for the 1.0 software resource. On the managed deliever policy for 1.0 I checked "Do not install if a newer version of this software is already installed". It also warns me a newer version 1.2 exists.

    Confusing yet?

    It appears everything is working but when my pre-download detection checks for 1.2 it still says "Not Detected". I would like to troubleshoot the Discovered resource for 1.2 to check the metadata and confirm the GUID. How do I do this? The software resource doesn't show up in any format under the software catalog, nor does it show up under All Resources when I search there. I do not have the installer for the 1.2 software so I can't import my own software resource to the catalog. I need to work from the discovered one. These discovered ones must live outside the software catalog?!?


  • 07/11/14--21:57: default ports (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    Can i able to change the default port of pcanywhere?


  • 07/11/14--22:00: default ports (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    Can i able to change the default port of altiris manager?


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hello ,

     

    Strange issue here.  In creating a new Altiris 7.5 environment, all of the licensing etc... was scrubbed and inputted into the new system.  However, after a few weeks with clients in, we noticed that a couple of software products are displaying highly incorrect installed counts.  The only thing i've found so far is that there are multiple common components (.NET, Java etc...) which show up in the meter software tab. 

     

    I cannot for the life of me find out how to break this association.  Any ideas?

     

    Thanks

     

     

     


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hello! 

    I created a WF-projects which must autostart using a schedule every 3 minutes. And it does that. But after 5 seconds after each start it starts again. What can be the reason?


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    microsoft security advisory 2982792 but I it is not showing up in our remedation center in Altiris, has symantec released the pmimport for this?


  • 07/14/14--00:04: uninstall vlc application (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    How can i uninstall the vlc application with altiris solution?


  • 07/14/14--00:39: pull the data (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    Can i pull the both data of systems where symantec agent installed and where symantec agent not installed?


older | 1 | .... | 177 | 178 | 179 | (Page 180) | 181 | 182 | 183 | 184 | newer