Are you the publisher? Claim this channel


Embed this content in your HTML

Search



Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


older | 1 | .... | 15 | 16 | 17 | (Page 18) | 19 | 20 | 21 | .... | 160 | newer

  • 11/13/12--22:17: SEPM CONSOLE not working (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

                Symmantec Endpoint  Protection   Manager    is not getting Launched.  The following error message appears:-

                                    "Failed to connect to the Sever.Make Sure that the server is running and your session has timed out"The Service SemSvc.exe getting stopped automatically..Please help


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Pls. help me to find the expire date of SYMC ENDPOINT PROTECTION SMALL BUSINESS EDITION SMB 12.0 AP CD 10 USER BNDL BUS PACK.


  • 11/14/12--13:03: Process Automation Error (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    I just finished a fresh installation of Service Desk 7.5 and am unable to access "Process Automation" under the Admin tab.  I get the following error:

     

    Process Manager Error
     
    Message: Declaration referenced in a method implementation cannot be a final method. Type: 'SD.AutomationRules.Incident.IncidentRulesetArguments'. Assembly: 'SD.AutomationRules, Version=1.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=null'.
    Log:
    at System.Reflection.CustomAttribute._CreateCaObject(Void* pModule, Void* pCtor, Byte** ppBlob, Byte* pEndBlob, Int32* pcNamedArgs) at System.Reflection.CustomAttribute.CreateCaObject(Module module, RuntimeMethodHandle ctor, IntPtr& blob, IntPtr blobEnd, Int32& namedArgs) at System.Reflection.CustomAttribute.GetCustomAttributes(Module decoratedModule, Int32 decoratedMetadataToken, Int32 pcaCount, RuntimeType attributeFilterType, Boolean mustBeInheritable, IList derivedAttributes) at System.Reflection.CustomAttribute.GetCustomAttributes(Assembly assembly, RuntimeType caType) at Symantec.Workflow.RulesEngine.RuleFactory.RegisterAutomationLibraries() at Symantec.Workflow.RulesEngine.RuleFactory.get_Services() at LogicBase.Ensemble.RulesEngine.AvailableServices.Page_PreRender(Object sender, EventArgs e) at System.Web.Util.CalliHelper.EventArgFunctionCaller(IntPtr fp, Object o, Object t, EventArgs e) at System.Web.Util.CalliEventHandlerDelegateProxy.Callback(Object sender, EventArgs e) at System.EventHandler.Invoke(Object sender, EventArgs e) at System.Web.UI.Control.OnPreRender(EventArgs e) at System.Web.UI.Control.PreRenderRecursiveInternal() at System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint)

     

    Any help would be greatly appreciated.

     

    Thanks,

     

    Eric

     

     


  • 11/14/12--14:59: Support I Permissions (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    When creating an incident in ServiceDesk (7.1 SP2) i am trying to adjust the Support I permissions. I want my Support I group to be able to admistrate all incidents, but i can't find a good way to do this. I created an automation rule for (any incidents -> grant ticket permission -> Support I Administrate), but there is something hardcoded in workflow that overrides that. I have found a few places where permissions are set, and i have changed them all, but it still denies administrate privileage to all incidents on support I. I also reset IIS after publishing my changes in workflow and no luck. Can someone tell me where in workflow to go?


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hello All,

    I want to ask you (in your experience) what are the best practices trying to maintain my computers's inventory. When you take out a computer from your network do you delete it from the console (CMDB)?

    • If you do that, how do you track this an all the historical computers?
    • If yo don't delete it, how do you release the licences used by this computer (Symantec Management Agent, PCAnywhere, etc)?
    • How do you prevent that all historical computers (the ones that are not in the network) shows in the console, and in all the reports.

    Can you please give me some advices of what you use to do administrating this inventory or some KB in Symantec?

    Thanks in advance.

    Luis. 


  • 11/14/12--16:18: Cleaning the Software Catalog (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hi All,

    I have been having problems to manage my software Catalog, because there is a lot of detected software (around 9000 different products). I saw that there are a lot of products that are repeated on the list, I think this is because it are different versions.

    But I need to manage, control, and deploy just one version of every software (i.e I have Minitab 15.2, Minitab 15.3 and Minitab 15.8, but I want to keep just one of it, Minitab 15).

    What would you recommend? Should I delete (in this case) 2 versions? If I delete it, I think it will populate again the software catalog when the computers send inventory to the server in the next sincronization.

    Also, how could I change the computers (that appears in the right section: "Computers with software installed") to the other one, if I delete it. I explain: If I have Minitab 15 English ( as the attached image) with 3 computers, also Minitab 15 English with 5 computers, and Minitab 15 English with 2 computers, then I would have 10 computers with Minitab 15 installed, and I want to manage it like just one product, What would you recommend?

    I attach 2 images for clarify.

    Thanks.

    Luis.


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    I am getting an error after an image is pushed to my computer. It shows the "Windows Boot Manager", and then it states that "Windows Failed To Start, etc."

    Here's what I am doing.

    1. Insert my "automation folders.iso" into new computer.

    2. Boot computer to CD

    3. System loads network drivers just fine.

    4. Push task to deploy Windows XP.gho image to new "minint..." computer.

    5. PC gets task and image starts to push.

    6. Image seems to push fine.

    7. Image goes through sysprep.

    8. This is when I get the error.

    Any suggestions? I am trying to recommend this software for a company, and I keep running into all these issues.  They may not want this software if I can't get it running smoothly without all these issues.


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hello,

    Thank you to this forum where i'm learning alot. I'm near to my production date finally laugh . I need to sort few things out and one of those is that i have created a filter with sql query that only shows client computer in workgroup. now i need to make it viewable to my IT user support group in their console.The user support group can see the filter but no client computer shows up. what is the process of assign permission so they can view the computers in the console, please guide?

     

    thank you

    Asad

     

     


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hello,

    Thank you to this forum where i'm learning alot. I'm near to my production date finally . I need to sort few things out and one of those is that i have created a filter with sql query that only shows client computer in workgroup. now i need to make it viewable to my IT user support group in their console. The user support group can see the filter but no client computer shows up. what is the process of assign permission so they can view the computers in the console, please guide?

     

    thank you

    Asad

     

     


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hi,

    I have to configured like, in client side the user is stopped the symantec AV services(smc -stop).

    So it possible to set the authentication for this.

     

    Thanks,

    Saravanan

     

     

     

     

     


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    I am trying to use Get Computer Info component to use within a monitoring Workflow to determine free disk space on a number of servers within our Altiris infrastructure.

    We have a Domain forest consisiting of a toplevel ad.sys and 4 child domains dom1, 2 3 and 4

    We have service accounts for each domain that have full admin access on the Altiris servers in that domain.

    For every domain except dom4 get Computer Info is working perfectly. But in dom4 I get the following error :-

     

    LogicBase.Components.Default.GetComputerInfo

    Get Computer Info

    a2418995-28b7-11e2-a90c-08edb9de4ff7

    System.NullReferenceException

    Object reference not set to an instance of an object.

    System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at LogicBase.Components.Default.ComputerInfoType..ctor(String host, Boolean useImpersonation, String userName, String password) at LogicBase.Components.Default.GetComputerInfo.Run(IData data) at LogicBase.Core.ExecutionEngine.SinglePathProcessComponentExecutionDelegate.Execute(IData data, IOrchestrationComponent comp, String& outputPath, IExecutionEngine engine, TLExecutionContext context) at LogicBase.Core.ExecutionEngine.AbstractExecutionEngine.RunComponent(TLExecutionContext context, IData data, IOrchestrationComponent comp)

     

    What is strange is the account Im using I know has full admin access, also I have checked things like RPC are running on the server.

    I cant understand what may be wrong at either end and was wondering if anyone had seen this issue before and knew any way around it or what to adjust on the server I am trying to check ?

    Many tanks for any help.

     


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hi,

     

    I'm using SMP 7.1 SP2 MP1. I have given access to my help desk support team to view all the patches of windows, Linux and MAC. However they can NOT right-click on patch and apply it to the client computers. if they right-click on the patch then nothing happens so access is denied. Which permission do they need for this purpose ?

    Thank you

    Asad

     


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    I have a ticket in but am not getting anywhere, win update reports I need both patches.

    MSWU 603 is not showing correctly under windows compliance reports.  It's showing as installed for my machines (I have the original patch installed, but V2 came out in October and isn't installed).  Seems like the PMImport file needs to be changed but support hasn't looked at the command line, etc for this one yet.

    MSWU 661 - http://support.microsoft.com/kb/2592687 - When I go to patch remediation center and go to all software updates and search for 2592687 - it shows I have that bulletin available but it's in no policies. When I go to win compliance in patch remediation center, it doesn't show MSWU 661. I distributed 661 thinking maybe it would trigger something, but it didn't install, I suppose because patch doesn't think I need it.

    Anyone else having trouble with latest MSWU 603 & 661?


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    I am using  servicedesk 7.1 SP2


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hello ,

    As i attached a screenshot ,at my test environment (mobile management server) download location is http://mdml3/mobilmemanagement .

    Because my test lab  , FQDN is needed. 

    How can i set download location and all *.cab file download url like http://mdml3.test.local/mobilemanagemenet  .

     


    Non, je n'ai pas besoin d'une solution (je partage des informations seulement)

    Hi,

    I have to do the SEPM 11.x to 12.X ver.

    Please any one can share that upgradation steps here.

     

    Thanks,

     


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Oui, j'ai besoin d'une solution

    I'm running SMM 7.1 SP2 MP1.1 and want to setup a Cisco-AnyConnect VPN payload for iOS devices, authentication should be done by a SCEP issued certificate.

    In Configuration Editor I create the payload, as authentication certificate I choose the SCEP payload and check "VPN On Demand".

    When I save the settings, navigate to another payload and back to the VPN payload, the drop-down box appears empty also "VPN On Demand" is unchecked. VPN and SCEP payload are distributed in same policy to iOS devices, installation fails with following error:

    NSError:
    Desc   : VPN-Dienst *** konnte nicht installiert werden.
    US Desc: The VPN service *** could not be installed.
    Domain : MCVPNErrorDomain
    Code   : 15003
    Type   : MCFatalError
    Params : (
    "***"
    )

    Same problem in case I select a certificate instead of SCEP.

    What steps must also be taken to accomplish this task?


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    I have tried to enable the history for AeX OS Add Remove Programs in Altiris 7.1 SP2 by following the settings in Altiris 6, the same as in the following link.

    https://www-secure.symantec.com/connect/articles/tracking-changes-inventory-solution-data-using-history-tables

    Enabled "Configuration -> Server Settings -> Notification Server Settings -> Resource History -> Operating System -> AeX OS Add Remove Program"

    I found that the "Inv_AddRemoveProgram" table is now for storing "add/remove program". But, not "Inv_AeX_OS_Add_Remove_Programs_spt".

    There is no history table - ""InvHist_AddRemoveProgram" for "Inv_AddRemoveProgram".

    For the tables:

    InvHist_AeX_OS_Add_Remove_Programs

    InvHist_AeX_OS_Add_Remove_Programs_Delta

    They have no record inside.

    I have successfully collected the hardware and software inventory for computers, I can see their Add/remove programs in the Resource Manager of the computer.

    I have tried install and remove software from the computer. However, nothing can be captured and stored to the InvHist_AeX_OS_Add_Remove_Programs or InvHist_AeX_OS_Add_Remove_Programs_Delta.

    Could you share any idea on enabling the Resource History? Thank you!

     


    Non, je n'ai pas besoin d'une solution (je partage des informations seulement)

    The Symantec ITMS 7.5 Beta2 is available now via this link:

    https://symbeta.symantec.com/callout/?callid=DBE581A827A54CAD980A62B07400244B

    Carsten Giese


older | 1 | .... | 15 | 16 | 17 | (Page 18) | 19 | 20 | 21 | .... | 160 | newer