Are you the publisher? Claim this channel


Embed this content in your HTML

Search



Account: (login)

More Channels


Channel Catalog


older | 1 | .... | 150 | 151 | 152 | (Page 153) | 154 | 155 | 156 | .... | 159 | newer

    Oui, j'ai besoin d'une solution

    so I am now just getting to how I am going to handle things and was curious as I overlooked this piece.

    I understand we are going to deploy XP patches as SWD and thought I would rely on the compliance reports and never thought... Do you think they will still work after XP EOL???

     

    thoughts?


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hi all.

    I have a SD 7.1 SP1 environment where we have discovered tickets without assignments, the assignment webpart is empty. I would like to create a report that shows tickets that are missing assignments and I have been playing around with the report builder without any luck.

    Can someone help me out with this.

    Thanks in advance.

    /Patrik


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hi

    Any one having domain Unjoining script for Windows XP.


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hello Folks,

    I'm currently investigating a patchamanagement issue on some client machines.

    Unfortunatley the agent log is spammed with these entries:

    "27.03.2014 12:31:50","CTaskAgentBase::ProcessLocalTaskInstanceList(): local task instance [00340849-c03f-45b1-8bab-a54f5840e77e] is already active, skipping.","Client Task Agent","client task agent.dll","3968","Informational"

    Does anybody have an idea what this means? There are exactly five entries for several differen GUIDs and the all re-occurr all at the same second about every 30 minutes.

    Thanks in advance!

     


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hello! 

    I have a doubt about Symantec Deployment Solution.

    We can create a job for thousands machines and run as a task, Is that correct?
    So, how many such tasks can run simultaneously? 
    I heard that only three tasks  are recommended... but I guess that number is too little for such a robust tool such as Symantec Deployment Solution 7.1


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    We are starting to use barcode solution with the Barcode Essentials iphone app. We have two licenses right now but the console have both of them in use. One with my current iPhone and another with an old iphone from a year ago. I tried to delete the old device but it's stuck at reclaim pending. It's been 24 hours since we deleted the old device. It seems to be stuck.


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hello,

    After any software delivery package runs on Client machines the "Gather Add / Remove Programs Inventory" task fails with a return code of -1

    This is affecting both Win 7 and XP clients in our organisation.

    Any ideas on why all tasks like this are failing? Even running them as a seperate task from the console isnt working!

    Attached are a couple of screenshots showing the task history and job itself.

    Thanks in advance.

    John

    taskhistory.pngtaskfail.PNG


  • 03/29/14--00:04: report of ms office (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    I am generating the report which show me the ms office application systems count and name, how can i generate the report


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hello and thanks for helping!

     

    I am trying to pull an image of a sony vgn-tt190 laptop. The task keeps failing at the cloning stage, stating that it does not have the right driver for the board.  I am running windows 7 64 bit.  Step by step directions would be a huge help, though I do know my way around the ghost console.  I have had success with pulling images from my two other laptops, one is a Dell and the other a sony but different model.

     

    Thanks again.

    Tony


  • 03/30/14--02:46: Monitor Software Deployment (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    Is there a way to Monitor Software Deployment Tasks  from the Server Side ?


  • 03/30/14--23:03: snapshot function (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    I have seen snapshot in reports but i have not used, how can i use it to generate the report?


    Non, je n'ai pas besoin d'une solution (je partage des informations seulement)

    Hi,

    how can I discaver from where Altiris 7.1  table "Inv_sql_server License" receiveing values? From registry probably but how can I find them easly ?


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    when booting up a managed PC and press F8 it shows old preboot configurations that have been deleted and no longer exist. any way to tidy this up ?

    CMS7.5HF4

     


  • 03/31/14--05:54: Uninstall Altiris Agent (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    i need help
    i want to know how can i uninstall altiris 7.5 agent from the server side ?

    i want also to know how can i change the user credentials used during installation to another user


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Environment: Server 2008 R2 and we are running 7.5.

     

    I have a handful of Windows Server 2008 R2 at various remote sites that I am having problems with and determined that the systems need to be reimaged.  Running a basic deploy image task lays an image down on Disk 0 and overwrites any existing data.  The way these devices are configured is the file shares exist on a 2nd partition of Disk 0 and I want to keep this data after reimage. Also, if I am reimaging a Site Server, will the NS know enough to use a seperate Site Server to handle the Tasks and Packages or should I remove it from the list of site servers?

    Disk configuration as seen below:

    disk_mgmt.PNG

    I only want the image task to deploy to the C: partition.

    Is there a way to configure the advanced options of a deploy task to only target the first partition?

    Here are the default advanced options:

    advanced 1.PNG

    advanced 3.PNG

    advanced 4.PNG


  • 03/31/14--06:56: Application Metering Issue (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hello All,

    I have been asked to prepare a metering report for ms visio, and I am running into some problems while trying to execute the report. The issue I am facing is when I try to drill down to computers with executable usage for a small Installed Count I get the report, but if I select a bigger number of Installed Count the report times out. I have attached the screenshot for reference.

    Any help / suggestions / in resolving this would be appreciated.


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hi I am working, to find out last execution date for a software porduct. I am not a sql expert but I have started the query but not retruning any results. If someone can help I will appreciate. thanks below is the query I have and I think its my joins possibly. 

     

     

     

    select distinct  vc.Guid as _ItemGuid, vc.Name as [Computer Name], vc.[OS Name]

    , sc.Name as [software], sp.Name as [Software Product]
    ,  
          CASE WHEN p.IsManaged = 1 THEN 'Managed'
                WHEN p.IsManaged = 2 THEN 'Unmanaged'
                ELSE 'Unknown' END AS [Managed State]
    , sc.Name as [Software Component], isw.InstallDate
    ,  
          CASE WHEN isw.InstallFlag = 1 THEN 'Yes'
                WHEN isw.InstallFlag = 0 THEN 'No'
                ELSE 'Unknown' END AS [Is Currently installed]
    ,isnull(spi.Usage,0) as Usage, isnull(spi.[Usage Previous Month],0) as [Usage Previous Month] 
    , Max(spi.LastEvaluationDate) as [Last Evaluation date] 
    ,isnull(CONVERT(VARCHAR,Max(usage.[Last Start]),120), 'No Info') as [Last Used]

     

    --select  distinct isw._ResourceGuid, sp.Name as Product , sc.Name as Component,  rf.Name 

    from RM_ResourceSoftware_Product (nolock) sp
    Inner Join ResourceAssociation ra1 (nolock) on ra1.ParentResourceGuid = sp.Guid  
                    and ra1.ResourceAssociationTypeGuid = '9D67B0C6-BEFF-4FCD-86C1-4A40028FE483' --Software product - sofware component
                    and sp.Name NOT LIKE '%update%'
                    and sp.Name NOT LIKE '%hotfix%'
    Inner Join RM_ResourceSoftware_Component sc (nolock) on sc.Guid = ra1.ChildResourceGuid
                    and sc.Name NOT LIKE '%update%'
                    and sc.Name NOT LIKE '%hotfix%'

    Join  Inv_SoftwareProduct_InstallationInfo arp (nolock) on sp.Guid = arp._ResourceGuid

                    
    Inner JOIN ResourceAssociation ccf (nolock) ON ccf.ParentResourceGuid = sc.Guid
       AND ccf.ResourceAssociationTypeGuid = 'EABE86D3-AAFD-487A-AF63-5C95D7511AF6' --component contains file 
    Join (select Distinct Guid, ResourceTypeGuid, Name  , CreatedDate, Max(ModifiedDate) as ModifiedDate
            from RM_ResourceFile
            where Name like '%.exe%'
            group by Guid, ResourceTypeGuid, Name  , CreatedDate) RF 
        on RF.Guid = ccf.ChildResourceGuid
        --and rf.Name like '%outlook.exe%'    

    join Inv_InstalledSoftware isw on isw._SoftwareComponentGuid = ccf.ParentResourceGuid
    join [Inv_Software_Product_State] p on p._ResourceGuid = sp.Guid

    JOIN (select vam._ResourceGuid, FileResourceGuid, UserGuid, Max([Last Start]) as [Last Start] from vAMMonthlySummary vam (nolock)
                inner join Inv_Software_Execution swe on swe._ResourceGuid = vam.FileResourceGuid and swe.IsMetered = 1
                
                group by vam._ResourceGuid, FileResourceGuid, UserGuid) usage    
        ON usage.FileResourceGuid = ccf.ChildResourceGuid
       AND usage._ResourceGuid = isw._ResourceGuid

    join Inv_SoftwareProduct_InstallationInfo spi on sp.Guid = spi._ResourceGuid

    Right Outer Join vcomputer vc on vc.Guid = isw._ResourceGuid

    Where  sp.Name NOT LIKE '%update%'
                    AND sp.Name NOT LIKE '%hotfix%'
                    
    Group by vc.Guid , spi.[Usage Previous Month],spi.Usage,  vc.Name, vc.[OS Name], sc.Name, sp.Name ,p.IsManaged, sc.Name , isw.InstallDate,  isw.InstallFlag               


  • 03/31/14--09:06: run batch file on client (chan 3968102)
  • Oui, j'ai besoin d'une solution

    is there any way to run a batch file on client computers from symantec management console ?

    i want to remove altiris client from the server by running this batch file

    start /wait "%programfiles%\Altiris\Altiris Agent\AeXAgentUtil.exe" /Clean
    rmdir /s /q "C:\Program Files\Altiris\Altiris Agent"

    or is there any other way to remove client from the altiris management console  ?

     


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Hi,

    I'm newbie using SEP (Symante Endpoint Protection) for ATMs

    I'm try import policy of firewall, but when click import, the system ask me (Network Service Group allow inbound ICMP Echo Replay already exists. Please select one of the following options. -use existing policy-Overwirte existin policy-Create a new policy)

    I just need import, and later modify for use. I´m not do it change to this new policy.

     


    Oui, j'ai besoin d'une solution

    Good afternoon all!

    I'm fairly new to this part of Altiris/Ghost. We are trying to create an image for a new model of laptop we purchased. It's an HP Elitebook 840. Our previous model was an Elitebook 8460/8470 and we imaged using WinPE 2.0. We are using CMS 7.1 at the moment and will be moving to 7.5 in the not too distant future.

    Anyway, we purchased a few new laptops to prepare for some new hires we have joining us. We tried to image these machines but were having issues with booting them to PXE and having Ghost see the machines, (kept "restarting DHCP client" over and over). We got that issue resolved, (also moved up to WinPE 4.0) and last week we snapped an image, (or so we thought), but it was about 40+GB in size and took several hours.

    Today, as a test, I pushed that image to one of the new HP 840 laptops and upon completion we started getting a message that essentially told us a device, (the hard drive), was not accessible. We also have the "Deploy Anywhere" script run after the image is completed but not sure if that could be the problem? We used that same script with our previous model laptops and it ran fine, (with a different image). We created a new "Create Image" job and as I sit here it still has over 2 hours until completion. Is this normal in order to snap an image? Aside from the OS, (Win7 Pro 64bit), we have MS Office 2010, and then a handful of other applications but nothing extremely large.

    I apologize if I have left any pertinent details in my post. I will try to clarify if anyone has any questions.

     

    Thanks!


older | 1 | .... | 150 | 151 | 152 | (Page 153) | 154 | 155 | 156 | .... | 159 | newer